Over M-at-Work

We vertellen graag over ons!

Door middel van 3 vragen geven we aan wie we zijn, hoe we werken en waarom we er zijn..

Wie zijn we?  We hebben een breed dienstenpakket dat bestaat uit drie disciplines: Logistiek, Audiovisueel (AV) en Houtmaatwerk. Denk bij logistiek bijvoorbeeld aan consultancy en exportbegeleiding. Het audiovisuele deel richt zich met name op AV-installaties in kerken, in- en verkoop van audiovisuele materialen, advies en keuring (toetsen) van reeds aangelegde installaties, service en onderhoud. De discipline houtmaatwerk is gericht op het produceren van meubels op maat en timmerwerken. Meer informatie over de drie disciplines kunt u vinden op deze website. Wij werken voor zowel bedrijven, instellingen, kerken als particulieren.

Hoe werken we? Het is voor ons een uitgangspunt dat u tevreden bent. We luisteren daarom goed naar uw wensen en communiceren open en eerlijk hierover. We zijn en blijven kritisch naar onszelf toe in alle facetten van ons proces. Daarnaast streven we naar een duurzame relatie met onze klanten: U komt immers bij ons terug als u helemaal tevreden bent. Zó werkt het!

Waarom is M-at-Work opgericht? Omdat we doen wat we leuk vinden én waar we goed in zijn. Deze gedrevenheid geeft energie en is een enorme stimulans om elke opdracht voor honderd procent te laten slagen!

 

Ontmoet de eigenaar

Ik maak graag kennis met u!
  • Matthias de Vin
    Mijn naam is Matthias de Vin en ik ben de eigenaar van M-at-Work. Ik ben 40 jaar oud, getrouwd met Tamara en heb vier dochters en een zoon in de leeftijd van 14 tot 3 jaar. Mijn hobby's zijn zeilen, volleyballen, pianospelen en zingen in de muziekgroep van mijn kerk. Ik ben iemand die de lat hoog legt, heb oog voor detail en heb van nature een organiserende instelling. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag met u wat M-at-Work voor u kan betekenen.

Waarom M-at-Work

Kiezen voor M-at-Work is verstandig!

Wij werken volgens de volgende principes:

  • U staat op de eerste plaats!
  • One-stop-shopconcept: Alle disciplines onder één dak en met één aanspreekpunt.
  • Maatwerk is onze standaard.
  • Betrouwbaar en eerlijk.
  • Wij werken netjes, veilig en effciënt.